902 19 11 04
Dilluns a dissabte de 6.00 – 12.00 h i de 12:00 a 18:00h / Dilluns a divendres de 18:00 a 01:00
contacte@alabugaderia.cat
La Bugaderia a TV Vilafranca

El Reportatge de La Bugaderia

La Bugaderia de Mas Albornà ja és un espai dins el “Programa de Radio Televisió Vilafranca “El Reportatge”.

Durant una jornada, un equip de la productora  vilafranquina TN Produccions s’ha desplaçat fins a les noves instal·lacions de La Bugaderia i ha enregistrat imatges per a confeccionar el reporatge de 15 minuts de durada. La idea d’aquest reportatge és explicar les singularitats d’aquesta nova àrea de Mas Albornà, la qual ha estat impulsada junt a la Cooperativa Social del Penedès.
Aquest és un espai de divulgació de continguts d’àmbit empresarial, social i cultural d’entitats relacionades amb el territori. En aquest sentit, La Bugaderia és un projecte d’inserció impulsat que pretén obrir camí en la creació d’oportunitats a les persones en risc d’exclusió.

Accediu al reportatge sobre La bugaderia